Copy
Nieuwsbrief Adamfo Ghana - December 2014
View this email in your browser
Wie we zijn

Adamfo Ghana is een Nederlandse stichting die zich inzet voor een betere toekomst voor straatkinderen en jongeren in Ghana. 

Onze visie? Een wereld waarin alle kinderen alle kans krijgen op een gezonde en gelukkige toekomst. Samen kunnen we daarvoor zorgen!
Projecten & financiering

Het Share4More fonds ondersteunt ons project
Junior High School Studiefinanciering voor Straatkinderen met €5000,-. Hiermee is de volledige financiering van het project rond en kan het in 2015 van start gaan! 

Volgend jaar voeren we nog een nieuw project uit; Internationale Dag voor Straatkinderen. Uden WereldWijd ondersteunt deze actie met €625. Het belooft in Kumasi een mooie dag te worden op 12 april 2015!

Voor het project Senior High School Studiefinanciering voor Straatkinderen hebben we nog €2000,- nodig. Hiervoor zijn de we de actie 'Samen Slagen' gestart. 
Gratis doneren met jouw December-inkopen!

Wist je dat je ons gratis kunt steunen door online te winkelen?! Voor elke aankoop via www.goededoelshop.nl gaat er een commissiebedrag naar een goed doel naar keuze - Adamfo Ghana dus! 

Het kost jou (behalve een paar muisklikken) helemaal niks! Lees hier hoe het werkt. 
Van plan om van zorg-verzekering te veranderen? 

Onder de shops waarbij je via Goede Doel Shop kunt winkelen, vallen ook zorg-verzekeraars. Met het afsluiten van jouw nieuwe zorgpakket kun je €15 tot €70 aan Adamfo Ghana geven. Zomaar, gratis en voor niks!

Hoe het werkt? Kijk hier!

 

Nieuws uit Kumasi

Afgelopen september bereidde de eerste groep meiden in het trainingscentrum in Kumasi zich voor op hun NVTI examens. Het NVTI (National Vocational Training Institute) examen vormt een nationaal erkende kwalificatie voor praktisch beroepsonderwijs, zoals in dit geval het beroep van kledingmaakster. Adamfo Ghana heeft het afgelopen jaar de trainingskosten van deze groep gefinancierd en we zijn maar wat blij met het resultaat: alle 8 studenten zijn met vlag en wimpel geslaagd!
Het is heel knap dat deze meiden zo goed gepresteerd hebben. De groep bereidt zich nu voor om op eigen benen te staan. Sommigen zullen terugkeren naar hun familie in het noorden, anderen willen in Kumasi blijven. De toekomst ligt voor ze open!
Actie 'Samen Slagen!'

Met ons project Senior High School Studiefinanciering voor Straatkinderen willen we 10 kwetsbare maar talentvolle jongeren drie jaar lang ondersteunen om naar Senior High School te gaan en het SHS diploma te behalen. Deze kinderen en hun ouders hebben zelf niet de financiële middelen om de onderwijskosten te betalen. Toch verdienen ook zij een eerlijke kans op goed onderwijs en een mooie toekomst. 

20 december is Wereld Solidariteits Dag. Op deze dag willen we de jongeren het goede nieuws brengen dat ze in 2015 met onze steun naar Senior High School kunnen gaan. Om de financiering rond te krijgen hebben we nog een bedrag van €2.000 nodig en dit proberen we nu binnen 30 dagen tijd te verzamelen.
Geef ook!

We hebben inmiddels €500 van de €2.000 binnen en nog 19 dagen te gaan. Help je ook mee? Je kunt een bijdrage overmaken op rekening NL03 TRIO 0777 8346 42 t.n.v. Stichting Adamfo Ghana in Leeuwarden. 

Wist je trouwens dat je niet alléén een goed gevoel krijgt van geven aan deze actie? We delen namelijk ook goodies uit. Nieuwsgierig? Kijk op onze actiepagina!
Spread the word

Ook zonder geld te geven kun je ons verder helpen, namelijk door deze actie verder te verspreiden onder jouw familie, vrienden en kennissen. Dat kan door deze nieuwsbrief verder door te sturen.

Verder hebben we op onze facebook-pagina een event aangemaakt dat je kunt delen met je facebook vrienden. Dat kan door naar het event te gaan en te klikken op Invite. Je kunt kiezen welke vrienden je allemaal wilt uitnodigen. Je kunt onze berichten natuurlijk ook op je eigen facebook-pagina delen.
Bedankt! 

Voor je steun, interesse en dat je de tijd genomen hebt om deze nieuwsbrief te lezen. 

Het bestuur van Adamfo Ghana,

Meer informatie vind je op www.adamfoghana.com
 
We zijn ook te vinden op Facebook, Twitter en LinkedIn. Volg ons en deel over ons met je vrienden!
Share
Tweet
Share
Forward to Friend
Copyright © 2014 Adamfo Ghana, All rights reserved.